Tuesday, February 28

SSH-ians day out!

assalamualaikum w.r.t

hello readers.

a bit boring today. so, ayu decide lah nk update belog ksygn ini.
hee..
uoll mesti nk ty SSH-ians tu stand utk apa kan?
sebenarnya tu nickname tuk kelas ayu kt utm ni.
nama course ayu kan
"BACHELOR OF SCIENCE IN HEALTH PHYSICS"
so utm bg nickname kt kos kteorg ni SSH
hahaha.
bukan SUSAH ok?
jgn salah paham.
hee.

back to our story, kelas ayu ni ada 32 org and
unfortunetly, hanya ada 3 org je lelaki.
sedih kan?
xdpt nk cuci2 mata.
teeeeeeettt..
masa tahun 2, ayu terpikir yg kiteorg ni x penah nk gather ramai2
mcm buat mkn2 ke, main sme2 ke..
mmg xda..
budak sains haruslah skema.
hahaha..
xdala.
memandangkan semua bz so xdpt la nk gather.
oleh sbb itu, ayu pon sugest lah kt dak2 kelas nk x buat something yg best tuk kelas sblm grad?
semua kate ok.
then secara x rasminya, ayu lah yg jd mastermind nye.
dibantu oleh cik asilatul amirah.

decide punya decide, dptlah kteorg berkumpul ssme..
tu pon dah puas plan sbb nk sume ada skali.

detail aktiviti:
date:26/10/2011
time:8AM
venue:taman tasik UTM shj
bayaran: rm5 (murah kn?)

aktiviti:
7.30am kumpul ramai2.

800am makan bekpes

830am photoshoot
(aktiviti yg ditunggu2)

1200pm pulang ke kg halaman
(kolej actually)

ni lah hasil photoshoot kteorg.
xdala hebat.
tp osem!
hee..
berlagak disitu.

enjoy!













byk lagi gambar sebenarnya. tp x mampu nk upload semua. ni je lah yg mampu.
ok lah kn? kira xdala nk kempunan plak nanti.
whatever pon we have fun that day!
thank you SSH-ians!
love u all!

2 comments:

  1. best kan..dh final sem.. good luck kak ayu :)

    ReplyDelete
  2. huhu..thanks kiah..kau study kuat2 ok?

    ReplyDelete